DOKAP Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

12 Mart 2024 Salı

Giresun Üniversitesi Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tarafından 8 Mart 2024 Cuma günü saat 15.00’te çevrimiçi olarak DOKAP Projeleri Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın (DOKAP) 2025 Yılı Yatırım Programı kapsamında kabul ettiği proje tekliflerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Giresun Üniversitesi öğretim elemanları katıldı.

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ’in açılış konuşmaları ile başlayan toplantı Koordinatörlükte görev alan Öğretim Görevlisi Ayben GÜL’ün sunumuyla devam etti.

2025 Yılı Yatırım Programına yönelik hazırlanabilecek DOKAP projeleri hakkında yapılan bilgilendirme sunumunun ardından toplantı, katılımcıların sorularının Koordinatörlük tarafından cevaplanması ile son buldu.