Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü Tanıtımı Fen Edebiyat Fakültesi’nde Gerçekleştirildi

08 Haziran 2023 Perşembe

Giresun Üniversitesi Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tarafından 6 Haziran 2023 Salı günü saat 14.00’te Fen Edebiyat Fakültesi ziyaret edilerek Koordinatörlüğün hizmetleri ile ulusal ve uluslararası proje çağrıları kapsamında bir tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım sunumuna Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan KESİK, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sezai BALCI, Doç. Dr. Onur ŞAHİN, Fakülte Sekreteri Erol CAN ve fakülte öğretim elemanları katıldı.

Tanıtım toplantısında ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü olan Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ sözü alarak Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü’nden ve çalışmalarından bahsetti. Ardından Öğr. Gör. Burcu AKKAYA ile Öğr. Gör. Ayben GÜL ulusal ve uluslararası destekler ve hibe çağrılarına yönelik bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdiler.

Tanıtım programı, öğretim elemanlarından gelen soruların cevaplanması ve başvurusu yapılabilecek proje başlıklarının değerlendirilmesiyle son buldu.