Proje Komisyonları Toplantısı Gerçekleştirildi

21 Nisan 2022 Perşembe

Proje Komisyonu ve Proje Alt Komisyonlarına yönelik toplantı, Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tarafından 20 Nisan Çarşamba günü Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde yer alan Mevlana Celalettin-i Rumi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven ÖZDEM’in Proje Komisyon Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya Giresun Üniversitesi Proje Komisyonunda yer alan öğretim elemanları ile Eğitim Bilimleri, Fen Bilimleri, Güzel Sanatlar, Mühendislik Bilimleri, Tıp ve Sağlık Bilimleri Proje Alt Komisyonlarında yer alan öğretim elemanları katıldı.

Yapılan toplantıda Koordinatör Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ, bugüne kadar Koordinatörlük olarak yaptıkları çalışmalara, Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü kapsamında kurulan Proje Komisyonu ve Proje Alt Komisyonlarının görevlerine yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Sonrasında söz alan Koordinatör Yardımcısı
Dr. Öğr. Üyesi Rahman ÇAKIR ise Koordinatörlük olarak gerçekleştirdikleri projelerin içeriklerine ve Komisyon üyelerinden beklenen desteklere ve çalışmalara değindi.

Toplantı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven ÖZDEM’in ve toplantıya katılan öğretim elamanlarının öneri ve fikir alışverişleriyle son buldu.