Uygulamalı Proje Hazırlama Eğitimleri Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

13 Ocak 2022 Perşembe

Üniversitemizin Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tarafından yürütülen ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen TR90/21/TD-SOT/0057 referans numaralı “Proje Kültürünün Artırılması” projesi kapsamında düzenlenen eğitimlere katılım sağlayan akademisyen ve öğrenciler için Rektörlük fuaye alanında sertifika töreni gerçekleştirildi.

Katılımcılara sertifikalarını sunmak üzere Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin Peker ve Prof. Dr. Gürol Yıldırım ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Atila Gürhan Çelik törene katılım sağladı.

Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç tarafından açılış konuşması yapıldı. Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç; “Üniversitemizde ulusal ve uluslararası hibe programlarından faydalanma konusunda farkındalığın artırılması amacıyla yürütülen proje kapsamında; Proje Döngüsü Yönetimi, Erasmus+ ve Ufuk Avrupa Uygulamalı Proje Hazırlama eğitimleri gerçekleştirilmiştir. Eğitimlere katılım sağlayan ve bu eğitimleri tamamlayan 58 akademisyen ve öğrencimiz için toplam 74 adet katılım sertifikası düzenlenmiştir. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Katılımcılara sertifikalarının takdim edilmesinin ardından sertifika töreni sona erdi.