Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi

16 Mart 2023 Perşembe

Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü ile Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi iş birliğinde 27-28-29 Mart 2023 tarihlerinde Üniversitemizin öğretim elemanlarına yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi düzenlenecektir.

Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü öğretim elemanları tarafından verilecek olan ve yüz yüze gerçekleştirilecek olan eğitime katılım sağlamak için aşağıdaki linkte yer alan kayıt formunun 22 Mart 2023 Çarşamba gününe kadar doldurulması gerekmektedir.

Kayıt Formu:

Eğitim programı, yer ve saat bilgileri katılımcı sayısına göre belirlenecek olup, kayıt formunu dolduran öğretim elemanlarına mail olarak gönderilecektir.

Eğitimin Amacı:
Proje Döngüsü Yönetimi; bir proje fikrinin, hedef, risk ve faaliyetlerini şeffaf ve analitik bir şekilde özetleyen, “mantıksal çerçeve yaklaşımı” temeline dayanan, yöntem ve sistematik bütünüdür.
Bu çerçevede gerçekleştirilecek eğitimin amacı, Giresun Üniversitesi akademisyenlerinin analiz ve planlama evrelerinden oluşan proje sürecini sağlıklı bir şekilde kurgulamasına yardımcı olmaktır.

Eğitimin İçeriği:
  • Ulusal ve Uluslararası Proje Fon Kaynakları
  • Proje Tanıtımı ve İlgili Kavramlar
  • Proje Tasarımı
  • Proje Fikrinin Belirlenmesi
  • Analiz Aşamaları (Mevcut Durum Analizi, SWOT Analizi, Sorun Analizi)
  • Analiz Aşamaları (Paydaş Analizi, Hedef Analizi, Strateji Analizi)
  • Analiz Aşamaları (Risk Analizi, PEST Analizi)
  • Planlama Aşaması (Zaman Planlaması)
  • Proje Bütçesinin Hazırlanması
  • Mantıksal Çerçeve Matrisi
Not: Eğitimin ardından katılımcılara sertifika verilecektir.

Sorularınız için
proje@giresun.edu.tr mail adresinden ya da 1581-1582 dâhili telefon numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.