Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi

23 Şubat 2024 Cuma

Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tarafından 4-5 Mart 2024 tarihlerinde Üniversitemiz öğretim elemanlarına yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi düzenlenecektir.

Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü öğretim elemanları tarafından yüz yüze gerçekleştirilecek olan eğitime katılım için 1 Mart 2024 Cuma gününe kadar aşağıda yer alan kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

Kayıt Formu : TIKLAYINIZ!
Not: Eğitim için kontenjan sınırı 15 kişi olup, eğitimin ardından katılım belgesi verilecektir.

Tarih: 4-5 Mart 2024
Saat : 10.00-16.00
Yer   : İİBF-Proje Destek Yönetim Koordinatörlüğü Toplantı Salonu, Zemin Kat

Eğitimin Amacı:
Proje Döngüsü Yönetimi; bir proje fikrinin, hedef, risk ve faaliyetlerini şeffaf ve analitik bir şekilde özetleyen, “mantıksal çerçeve yaklaşımı” temeline dayanan, yöntem ve sistematik bütünüdür.

Bu çerçevede gerçekleştirilecek eğitimin amacı, Giresun Üniversitesi akademisyenlerinin analiz ve planlama evrelerinden oluşan proje sürecini sağlıklı bir şekilde kurgulamasına yardımcı olmaktır.

Eğitimin İçeriği:
  • Ulusal ve Uluslararası Proje Fon Kaynakları
  • Proje Tanıtımı ve İlgili Kavramlar
  • Proje Tasarımı
  • Proje Fikrinin Belirlenmesi
  • Analiz Aşamaları
  • Planlama Aşaması (Zaman Planlaması)
  • Proje Bütçesinin Hazırlanması
  • Mantıksal Çerçeve Matrisi

Sorularınız için proje@giresun.edu.tr mail adresinden ya da 1581-1582 dâhili telefon numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.